SENDİKAMIZDAN ÜYELERİNE 24 KASIM HEDİYESİ

   
  Sendikamız tüm eğitim çalışanlarının her zaman iyi bir yaşam koşulunda,sosyal etkinlikler içerisinde,maddi-manevi olarak kendilerini rahat hissedecekleri hayat standartlarına kavuşmaları  için mücadele eder.Bunun yanında kazanılmış özlük haklarının korunması ve kazanılması gereken özlük haklarının da elde edilmesi için hem kamuoyunda;hem mecliste,hemde MEB nezdinde çalışmalar yürütür.
Eğitim Söz-Sen'i yakından tanıyanlar 6 yılda nelere imza attığımızı,nelerle mücadele ettiğimizi ve ne gibi kazanımlar elde ettiğimizi iyi bilirler.
    Sendikamız bu manada yine üyelerinin moralman kendilerini iyi hissetmeleri için, sözde değil özde sendikacılık adına ,üyelerine verdiği değeri ve önemi göstermek için '' 24 Kasım Öğretmenler Günü''ne özel olarak hakları 2017 yılının 6.7.8. ve 9.ayalarında kullanmalarına olanak sağlayan 2 günlük tatil imkanı sunmaktadır.Üyelerimiz her şeyin en iyisini hak etmektedirler.Sendikamıza yeni katılımlar oldukça,büyüdükçe daha paydaş etkinlikler yapacağımızı düşünmekteyiz.
     Sevgi ve saygılarımızla tüm üyelerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tekrar kutlarız.
     

Eklenme Tarihi: 24-11-2016