TRAFİK KAZASI GEÇİREN ÜYEMİZİ ZİYARET ETTİK!

   

Trafik kazası geçiren,kazada ağır yaralanıp aylarca yatan,kazada eşi ve çocuğunu kaybeden üyemiz Erkan AKCALI'yı Genel Başkanımız Nihat AYDIN ,Genel Bşk.Yrd.Süleyman YAŞAR görev yaptığı okuluna giderek ziyarette bulundu.Arkadaşımızın bu acı ve vahim kaza sonucu; kendini toparlayıp görevine başlaması ,bir nevi kendini meşgul edip acılarını dindirmeye çalışması,en önemlisi onu ayakta görmek bizleri çok mutlu etti.Ayrıca Okul Müdürü Sayın Mehmet KARATAŞ'a da ilgilerinden ötürü ayrıca teşekkür ederiz.

 2 Eylül 2016 Cuma akşamı üyemiz Erkan AKCALI Burdur-Antalya karayolunda trafik kazası geçirmiş ve kazada eşi Anasınıfı Öğretmeni Şeyda KÜÇÜKER AKCALI ile oğlu 17 aylık Berkay AKCALI hayatlarını kaybetmişti. Kazada ağır yaralanan üyemiz Erkan AKCALI uzun süre yoğun bakımda yatmış, yoğun bakım ünitesinden çıktıktan sonrada hastanede uzun süre kalmış, daha sonrada tedavisi evinde devam etmişti.

   Erkan AKCALI arkadaşımızın geçirdiği ve ailesini kaybettiği kaza  bizleri ve Antalya ilindeki eğitim camiasını derinden yasa boğmuştu.

Ziyaretimizin resimlerine sendikamız facebook sayfasından ulaşabilirsiniz;

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1293211310734602&id=139389759450102


 

Eklenme Tarihi: 06-02-2017