ÜYEMİZ ERKAN AKCALI TRAFİK KAZASINDA EŞİ VE ÇOCUĞUNU KAYBETTİ!

   

   Antalya Kepez'de Müdür Yardımcısı olarak görev yapan üyemiz Erkan AKCALI arkadaşımız eşi ve çocuğunu bir trafik kazasında kaybettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Henüz 3 yıllık evli olan arkadaşımızın bu büyük acısı bizleri de mateme uğratmıştır.Antalya-Burdur karayolu Dağbeli mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Antalya'da anaokulunda görev yapan Şeyda Küçüker Akcalı ile 17 aylık bebeği Berkay Akcalı hayata gözlerini yumdu.Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut Ortaokulu Müdür Yardımcısı olarak görev yapan üyemiz Erkan Akcalı ile kimliği belirlenemeyen iki kişi yaralandı.
   Kaza Antalya-Burdur Karayolu Dağbeli Kasabası yakınlarında meydana geldi. Erkan Akcalı arkadaşımızın kullandığı 07 DFR 53 plakalı otomobil, Dağbeli mevkisindeki rampadan inerken önündeki 15 NN 072 plakalı otomobili solladığı sırada, plakası öğrenilemeyen TIR her iki otomobile çarptı.
    Kazada, anaokulu öğretmeni Şeyda Küçüker Akcalı ile oğlu 17 aylık Berkay Akcalı ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Bucak Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak öldüler. Otomobilde sıkışan ve itfaiye ekipleri tarafından çıkartılan Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut Ortaokulu Müdür Yardımcısı, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erkan Akcalı ağır yaralandı. Kazada, diğer otomobilde bulunan ve kimlikleri öğrenilemeyen iki kişi de yaralandı.
Aslen Burdurlu olan üyemiz Erkan Akcalı'nın tedavisine yoğum bakım ünitesinde sürdü.
Kazada hayatını yitiren Şeyda Küçüker Akcalı ile bebeği Berkay Akcalı, yağan yağmur altında düzenlenen cenaze töreniyle Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

   Üyemizin kaza haberini çok geç öğrendik.Bize ulaşıp haber veren okul müdürüne de ayrıca çok teşekkür ederiz.

Üyemiz Erkan AKCALI şuan hayati tehlikeyi atlatmıştır .Değerli öğretmenimiz yeni evlendiği eşi ile 17 aylık Berkay'ını kaybetmiştir. Bu acıyı nasıl kelimelere dökeceğimizi bilemiyoruz..Allah'tan sabırlar ve dayanma gücü diliyoruz.Bu büyük acı karşısında bizlerde matemdeyiz.. Arkadaşımızla dayanışmak yada başsağlığı dilemek isteyen üyelerimiz sendikamız ile iletişim kurabilirler...


                                                                                                         EĞİTİM SÖZ-SEN

                                                                                                                   MYK

Eklenme Tarihi: 05-10-2016